Szabályok: 1. A Magic Rooms szabadulós játékait minden résztvevő a saját felelősségére használhatja.

 2. 18 év alattiak csak felnőtt kísérő jelenlétében vehetnek részt a játékon.

 3. A játékot nem veheti igénybe alkohol vagy tudatmódosító szer hatása alatt álló, mások egészségét veszélyeztető személy. Saját vagy más testi épségét veszélyeztető tárgyat behozni tilos!

 4. Nyílt láng használata a helyiségekben valamint a bejárattól számított 5 méteres körzetben tilos!

 5. Kívülről bevitt segédeszköz használata (lámpa, telefon stb.) nem megengedett. A Magic Rooms magánterület, ahol a játékosok számára hang- és képkészítés tilos.

 6. A  berendezési tárgyak és a díszlet éppségének megtartására kérjük a játékosokat. Rongálás esetén a kár azonnali megtérítésére köteles a károkozó!

 7. A Magic Rooms kamerákkal felszerelt terület, ahol videofelvétel készül. Vitás esetekben a felvétel bizonyítékként szolgálhat.

 8. A játékmester a játék kezdete előtt szóban tájékoztatja a résztvevőket a pályán betartandó szabályokról. A játékos, aki bemegy a játékhelyszínre, ezeket a feltételeket elfogadja, tetteiért felelősséget vállal, aláírásával megerősíti ezt.

 9. Amennyiben a játékmester utasításait és a  szabályokat a játékos nem tartja be , azonnali hatályú kizárássával jár, felelősségre vonható!

 10. A részvételi díj visszafizetése vagy árcsökkentés csak abban az esetben lehetséges, ha a Magic Rooms hibájából eredően hiúsul meg a játék.

 11. Foglaláskor kérjük a valós adatok megadását. Abban az esetben, ha például a foglalóval nem lehet felvenni a kapcsolatot, a foglalás érvényteleníthető.

 12. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 13. Abban az esetben, ha nem tud eljönni a játékra, kérjük legkésőbb 1 nappal a játék kezdése előtt tájékoztassa a személyzetet
  a +36309849009-os telefonszámon, vagy az info@magicrooms.hu e-mail címen.

 14. Ha várhatóan késni fog,  mielőbb értesítse erről a személyzetet a   
  +36309849009-os telefonszámon. 15 percet meghaladó késés esetén  a személyzet dönt arról, hogy  a normál részvételi díj ellenében megtartható-e a 60 perces játék, vagy a rövidített játékidővel teljesítheti a pályát a csapat.Információk

© MagicRooms 2016
A Varázslóiskola 2 és a Jumanji szoba címe
1066 Budapest Ó 39. ( 100m a Zichy Jenő utca szabadulószobáktól)

A Csillagok háborúja a Varázslóiskola, Horror szoba és a Nyerő Párok szoba címe
1066 Budapest Zichy Jenő utca 27

+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Árlista
Blog
Adatvédelmi szabályzat