Varázsló iskola - Harry Potter szabadulószoba Budapesten
 

Varázslat a legfelsőbb szinteken - Ne csak játékos légy hanem FŐHŐS

60 perc 8-10 éves kortól max 8 fő

Legújabb kalandjátékunk túlmutat az eddig ismert szabadulószobákon. Egy hatalmas mágikus világba csöppentek ahol több helyszínen kell próbára tennetek logikátokat és varázsképességeiteket. A Látványvilág annyira lenyűgöző, hogy már önmagában elvarázsol. A feladatok természetesen mind mágikusak, lakatok és zárak helyett rengeteg olyan látványos feladat lesz amikkel másik szabadulószobában nem találkozhattatok. A lebilincselő történet a minisztériumban kezdődik ahol megbízást kaptok, hogy a Varázslóiskolában történt rejtélyes események miatt hozzátok el a kastélyból a bölcsek kövét. Az iskolába történő varázslatos utazás sem lesz sétagalopp de a kalandok majd ott kezdődnek igazán .

Próbáljátok ki a szabadulószobák legújabb generációját ahol minden apró részlet a töklétes élményre van kihegyezve, hogy tényleg főhősnek érezzétek magatokat ne csak játékosnak!
Ha szereted Harry Potter és más mágusok legendás történeteit, varázslóiskola szabadulószobánk garantáltan elvarázsol.

 

Kapcsolódjatok ki nálunk!

Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból, és pár órára magatok mögött hagyni a muglilét minden búját-baját, ennél mesésebb programot keresve sem találhatnátok magatoknak. Ugye kívülről fújjátok az összes varázsigét?

 

Magic Rooms szabaduló szobák – szemkápráztató belső terek, különleges kalandok

Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabaduló szobáinkban művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői!

 

A tematikába illő feladatok

Nálunk nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba.

 

A legmodernebb technológiai megoldások

Szabaduló szobáink megalkotásához szakembereket kértünk fel, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használták a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – mi soha nem alkalmazunk olcsó trükköket.

 

Válasszatok minket akkor is, ha

  • csapatépítő tréninget szerveznétek,
  • születés- vagy névnapot tartanátok,
  • más egyéb baráti vagy családi összejövetelhez kerestek ideális helyszínt.
 

Bármilyen különleges programjavaslatra nyitottak vagyunk, igény esetén pedig akár catering szolgáltatást is biztosítunk. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Varázslóiskola játékunk nem egy Harry potter szabadulószoba! Harry Potter szabadulószoba egész Európában nem található. Játékunk a legendás varázsvilágban játszódik ami már több száz éve létezik és rengeteg film, könyv és játék merített már belőle inspirációt.

Információk

© MagicRooms 2016
A Varázslóiskola 2 és a Jumanji szoba címe
1066 Budapest Ó 39. ( 100m a Zichy Jenő utca szabadulószobáktól)

A Csillagok háborúja a Varázslóiskola, Horror szoba és a Nyerő Párok szoba címe
1066 Budapest Zichy Jenő utca 27

+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Árlista
Blog
Adatvédelmi szabályzat