Létrehozva: June 02 12:43 Szerző:

Végre megérkezett a hónapok óta várt felemelő öröm pillanata, hogy szabaduló szobáinkat újranyithatjuk, természetesen a biztonsági szabályok betartásával. Egy kalandjáték, melynek mi vagyunk a hősei, mindig életre szóló élmény egyéni és közösségi szinten is. Bent, a több helyiségből álló szobákban kreatív ötletekre, fantáziára, ügyességre és leleményességre egyszerre lesz szükségetek, persze jól variálva őket egymással. Szakértőink a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazva magával ragadó látványvilágot, káprázatos trükköket és feladványokat alkottak a hatalmas terekben, ahol meglepetés meglepetést követ.

Kaland, játék és varázslat

A Varázsló iskola nevű szabaduló szobában boszorkányként vagy mágusként csakis a varázslat lehet a megoldás, de vigyázat, ez a világ olyan elbűvölő, hogy a szabadulás vágyát nagymértékben csökkentheti! Horror szabadulószobánk szintén roppant izgalmas: hírhedt démonvadászként a Gróf megbízására vissza kell szereznetek a kastélyát. De legyen a bátorság és a leleményesség a fő ismérvetek, a Horror Kastélyban minden percben váratlan fordulatok és legyőzésre váró szörnyek leselkednek rátok! A Csillagok háborúja szoba messzi galaxisba repít benneteket, ahol minden teljesen ismeretlen, és felfedezésre vár. Egy órátok lesz rá, hogy az Ezeréves Sólyommal megtaláljátok az Erő templomának bolygóját, és megszerezzétek az ősi Jedi-kódexet. Ebben a „földöntúli” világban átállhattok az Erő sötét oldalára, és ezzel egy újabb 15-20 perces küldetést tudtok teljesíteni.

Az élmény összekapcsol

Az exkluzív Nyerő Párok szoba első randi, házassági évforduló vagy eljegyzés esetén semmihez sem fogható élményt nújt. Az Atlantisz Szabaduló Birodalomban a híres kapun bejutva Poszeidón, a tenger istenének hatalmát szerezhetitek meg. Legyen akármilyen hatalmas is ez az erő, legyetek résen, mert vannak, akik méltó ellenfélként egy percet sem késlekednek, hogy felvegyék a harcot veletek! A Karib tenger kalózai nevű játékban Tortuga kikötőjéből indulva hamarosan egy kalózhajó belsejében találjátok magatokat. Nincs mese, kalózzá kell válnotok, testben és lélekben egyaránt, hogy megfejtsétek a térképeket, és megtaláljátok a kincset. A Másnaposok szabadulószobában Las Vegasban egy reggel a Bajnok üzenetére ébredtek, aki meg van győződve róla, hogy elloptátok a cicáját. MIndössze egy órát ad nektek arra, hogy visszaadjátok, és jobb, ha tudjátok: a Bajnokkal nem lehet cicázni. Legyen szó céges rendezvényről, családi, baráti összejövetelről vagy születésnapról, a szabaduló szobák olyan sokrétű közösségi élményt nyújtanak, ami a jövőben mindig összekötő kapocs lesz majd köztetek.

Megnézem a szabadulószobákat!

© MagicRooms 2016
Adatvédelmi nyilatkozat


+3620/361 4102
info@magicrooms.hu

1066 Budapest
Zichy Jenő utca 27