Varázsló iskola - Harry Potter szabadulószoba Budapesten
 

JUMANJI Szabaduló és Kalandjáték!

60 perc 8-10 éves kortól max 8 fő

Még vissza nem szerzitek a Jaguár szemét,
nem múlik el a Jumanji-t fenyegető veszély.
A küldetés nehéz, a dzsungel veszélyes,
de ha elkezdtétek befejezni szükséges.
Ha sikerül az ékkövet felkutatni,
tegyétek a helyére és kiáltsátok JUMANJI!

Legújabb kalandjátékunk Jumanji világába repíti kalandorainkat. Egy elképesztően látványos környezetben válhattok ennek a lebilincselő történetnek a főhőseivé. A lenyűgöző helyszíneken kalandozva természetesen csak filmbe illő látványos feladatokkal fogtok találkozni, kulcsok és lakat nélkül. Próbáljátok ki a szabadulószobák legújabb generációját ami igazából már nem is szabadulószoba hanem egy igazi kalandjáték.

 

Kapcsolódjatok ki nálunk!

Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból, és pár órára magatok mögött hagyni a muglilét minden búját-baját, ennél mesésebb programot keresve sem találhatnátok magatoknak. Ugye kívülről fújjátok az összes varázsigét?

 

Magic Rooms szabaduló szobák – szemkápráztató belső terek, különleges kalandok

Felejtsetek el mindent, amit eddig az escape játékokról tudtatok – újgenerációs szabaduló szobáinkban művészi igénnyel megalkotott díszletek, magukkal ragadó történetek és valódi kreativitást követelő, izgalmas feladványok várnak titeket! Legyetek ti a kalandok főszereplői!

 

A tematikába illő feladatok

Nálunk nemcsak a díszlet, hanem az összes berendezési tárgy és a megoldandó feladatok is az adott szoba tematikájába illenek, így minden adott ahhoz, hogy száz százalékig beleéljétek magatokat a kalandokba.

 

A legmodernebb technológiai megoldások

Szabaduló szobáink megalkotásához szakembereket kértünk fel, akik biztonságtechnikai elektromos eszközöket és a legkorszerűbb megoldásokat (pl. 3D nyomtatási technológiát) használták a munkájuk során. Ennek köszönhetően garantáltan a meglepetés erejével fognak hatni a rátok váró feladványok – mi soha nem alkalmazunk olcsó trükköket.

 

Válasszatok minket akkor is, ha

  • csapatépítő tréninget szerveznétek,
  • születés- vagy névnapot tartanátok,
  • más egyéb baráti vagy családi összejövetelhez kerestek ideális helyszínt.
 

Bármilyen különleges programjavaslatra nyitottak vagyunk, igény esetén pedig akár catering szolgáltatást is biztosítunk. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Információk

© MagicRooms 2016
A Varázslóiskola 2 és a Jumanji szoba címe
1066 Budapest Ó 39. ( 100m a Zichy Jenő utca szabadulószobáktól)

A Csillagok háborúja a Varázslóiskola, Horror szoba és a Nyerő Párok szoba címe
1066 Budapest Zichy Jenő utca 27

+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Árlista
Blog
Adatvédelmi szabályzat