Horror szabadulószoba Budapesten
 

Felejtsd el, amit eddig tudtál a szabadulószobákról!

60 perc 16 éves kortól max 8 fő

Legújabb escape játékunk a legmagasabb színvonalat képviseli úgy a technikai újításokra, mint a látványvilágra vonatkozóan. Horror szabadulószobánkban teljesen egyedi feladatok és lenyűgöző látványvilág fogadja a borzongás műfajának szerelmeseit. A Horror Kastélyban ti magatok lesztek a főszereplői egy lebilincselő, fordulatokban gazdag történetnek. A díszlet, az eszközök és az egyedileg fejlesztett feladatok egy olyan világba repítenek titeket, ami eddig csak a filmekben és a képzeletetekben létezett. Hírhedt démonvadászként titeket bíz meg a Gróf, hogy a démonok és a szörnyek legyőzésével visszaszerezzétek a kastélyát. Bármilyen tapasztaltak vagytok, arra még ti sem lehettek felkészülve, ami a kastélyban vár rátok…

Ha már a filmvásznon is beszippantott titeket az Az és a horror filmek látványvilága, akkor legújabb horror szabadulószobánk az igazán nektek való kijutós játék. Próbáljátok ki, és legyen részetek egy felejthetetlen közös élményben!

Magis Rooms Escape Empire – a legjobb szabadulószobák Budapesten

Büszkén állíthatjuk, hogy az általunk megálmodott és létrehozott játéktér párját ritkítja a műfajban. Köszönhető ez annak, hogy az igényességnél és a minőségnél számunkra csak egyetlen fontosabb dolog létezik: a vendégek felhőtlen szórakozása. Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy olyan felejthetetlen élményben legyen részetek, amit még hónapok múltán is emlegettek. Akár baráti születésnaphoz, akár vicces csapatépítő játékokhoz kerestek helyszínt, a Magis Rooms Escape Empire a tökéletes választás.

Hátborzongatóan élethű, zsigerig hatoló látványvilág

Horror szabadulószobánk hatásosságának egyik kulcsa az igényes kivitelezés és a sztorihoz tűpontosan illő berendezések, eszközök használata. Ennek köszönhető, hogy amint beléptek, azonnal rabul ejt titeket a miliő, és minden porcikátokat átjárja az izgalom.

Izgalmas, szórakoztató feladatok

Ha hozzánk jöttök kikapcsolódni, garantáltan érdekfeszítő feladatok elé lesztek állítva. Új generációs horrorkastélyunk feladatait egyedileg fejlesztettük, így jóval túlmutatnak a megszokott sémákon, unásig ismert sablonokon. Ezért nálunk még akkor is felhőtlenül szórakozhattok, ha nem új számotokra a szabadulószoba játékok világa.

Parádés történetek

A látványvilágon és a feladatokon túl a bravúros történetvezetés adja meg a játék lendületét. Nálunk nemcsak feladatokat fogtok megoldani, hanem komplex élményben lesz részetek. Kívülállókként csöppentek bele a sztoriba, de nagyon hamar szerves részévé váltok – ez adja meg azt a pluszt, aminek köszönhetően egy felejthetetlen kaland, egy izgalmas küldetés kellős közepén találjátok magatokat.

Újgenerációs játéktér

A profi szakemberek, díszlettervezők és művészek által életre keltett világaink biztonságtechnikai szempontból is a legmagasabb minőséget nyújtják. A játékban alkalmazott elektronikai eszközök megbízhatóak és nívósak, a feladatok kialakításánál alkalmazott technikák – többek között a 3D nyomtatás – pedig minden tekintetben megfelelnek a 21. századi igényeknek és elvárásoknak.

Válasszatok minket, ha csapatépítő tréningekhez, születésnapokhoz, rendhagyó baráti összejövetelekhez, vagy egy sima hétvégi kikapcsolódáshoz kerestek helyszínt. Catering, tortázás és egyéb szolgáltatások is elérhetők nálunk, és az egyedi öltetek megvalósítására is nyitottak vagyunk.


Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Információk

© MagicRooms 2016
A Varázslóiskola 2 és a Jumanji szoba címe
1066 Budapest Ó 39. ( 100m a Zichy Jenő utca szabadulószobáktól)

A Csillagok háborúja a Varázslóiskola, Horror szoba és a Nyerő Párok szoba címe
1066 Budapest Zichy Jenő utca 27

+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Árlista
Blog
Adatvédelmi szabályzat