Kijutós játékok szabályzata

 1. A Magic Rooms escape játékokban mindenki saját felelősségére vehet részt.
 2. A szabaduló játékaink gyerekeknek is elérhetőek, viszont ők – a 18 év alattiak –, csak felnőtt kísérettel vehetnek részt a mókában.
 3. A menekülő szobákban nem tartózkodhat alkohol vagy bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt álló személy, sem senki, aki mások egészségét veszélyeztetheti. Továbbá tilos behozni olyan tárgyat is, ami a játékos vagy mások testi épségében kárt tehet.
 4. A szobákban nyílt láng használata tilos, és ugyanez vonatkozik a bejárattól számított 5 méteres körzetre is.
 5. A résztvevők kijutós játék közben nem használhatnak semmiféle, kintről behozott segédeszközt (lámpát, telefont stb.). A Magic Rooms magánterület, ahol érvényben van az a törvény, hogy a játékosok nem készíthetnek kép- vagy hangfelvételt.
 6. A szobák és azok berendezési tárgyainak megóvására kérünk minden kis- és nagy kalandort. Rongálás esetén a károkozót kötelezhetjük, hogy helyben megtérítse azt, amiben kárt tett.
 7. A Magic Rooms kamerákkal felszerelt hely. Itt videófelvétel készül. Vitás esetekben a felvételt bizonyítékként is felhasználhatjuk.
 8. A menekülő szoba játékmestere fogja tájékoztatni a résztvevőket a pálya szabályairól. Ezek automatikusan elfogadása kerülnek akkor, ha a játékos átlépi a szoba küszöbét. Tetteiért minden esetben felelősséget vállal, ezt pedig egy játékszerződés aláírásával meg is erősíti.
 9. A játékos kizárható a szabadulószoba játékból, ha ne tartja be a játékmester utasításait, az escape játékok szabályait.
 10. Abban az esetben, ha a Magic Rooms hibájából meghiúsul a játék, a részvételi díjat visszakérhetik a játékosok, vagy kiegyezhetnek a felek egy mindenki számára előnyös árcsökkentésben.
 11. Foglalás csakis valós adatok megadásával lehetséges. Ha fiktív elérhetőség miatt nem tudjuk előzetesen felvenni a kapcsolatot a foglalóval, érvényteleníthetjük a foglalását.
 12. Fenntartjuk az árváltoztatás jogát.
 13. Ha a csapat nem tud eljönni a játékra, kérjük, azt legkésőbb egy nappal előtte jelezzék a +36309849009-os telefonszámon vagy az info@magicrooms.hu e-mail címen.
 14. Ugyanez érvényes akkor is, ha a csapat előre láthatóan késni fog. A negyedórát meghaladó késéseknél a személyzet dönthet arról, hogy a normál részvételi díj ellenében megtartható-e az egyórás játék, vagy rövidített játékidővel teljesítheti a csapat a pályát.

Információk

© MagicRooms 2016
A Varázslóiskola 2 és a Jumanji szoba címe
1066 Budapest Ó 39. ( 100m a Zichy Jenő utca szabadulószobáktól)

A Csillagok háborúja a Varázslóiskola, Horror szoba és a Nyerő Párok szoba címe
1066 Budapest Zichy Jenő utca 27

+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Árlista
Blog
Adatvédelmi szabályzat