Csillagok háborúja szabaduló szoba – lakatok nélkül, csúcstechnikával

60 perc 10 éves kortól max 8 fő

Csillagok háborúja játékunk a legújabb generációs szabaduló szoba. Bár ezt a játékot már nem is szabaduló szobának neveznénk, hiszen össze sem hasonlítható a klasszikus szabaduló játékokkal. Sokkal komplexebb és lenyűgözőbb élményt nyújt ezeknél. A látványvilág lebilincselő, tényleg magával ragad. Aki volt már a Varázslóiskola pályánkon, tudja, hogy ilyet máshol nem igazán lát.

 

A játék változatos, teljesen egyedi feladatokból épül fel egy történet mentén. Lakatokkal egyáltalán nem fogtok találkozni, csak csúcstechnikával, ahogy réges-régen egy messzi-messzi galaxisban.

 

Egy órátok lesz rá, hogy az Ezeréves Sólyommal megtaláljátok az Erő templomának bolygóját, és megszerezzétek az ősi Jedi-kódexet. De akinek ez nem lenne elég, annak lehetősége lesz átállni az Erő sötét oldalára, és egy újabb, 15-20 perces küldetést is teljesíteni.

 

Magic Rooms Escape Empire – tematikus szabaduló játékok Budapesten

Szabaduló szobáinkban tényleg mindent alárendeltünk a tematikának: nemcsak a díszletelemek, hanem a megoldandó feladványok is a történetbe illeszkednek, ennek köszönhetően teljesen belefeledkezhettek a játékba, és valósággal úgy érezhetitek magatokat, mintha egy élménydús film vagy egy kalandregény kellős közepébe csöppentetek volna.

 

A művészi kivitelezés találkozása a legmodernebb technológiával

Pályáink kialakításához profi szakembereket kértünk fel, akik a legmodernebb megoldásokat, többek között 3D nyomtatási technológiát alkalmaztak a munkájuk során. A díszleteken és a berendezési tárgyakon pedig művészek dolgoztak, aminek eredményeképpen egészen különleges, szemet gyönyörködtető belső terek jöttek létre.

 

Rendhagyó programhelyszín

Érdemes akkor is szabaduló szobáink mellett döntenetek, ha valamilyen rendezvényhez, családi vagy baráti összejövetelhez kerestek alkalmas helyszínt.

 

Kérés esetén cégünk vállalja:

  • csapatépítő tréningek,
  • születésnapok,
  • egyéb személyre szabott események lebonyolítását akár catering szolgáltatással is.
 

Keressetek minket bátran egyedi programötletekkel, és segítünk a megvalósításukban!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Információk

© MagicRooms 2016
A Varázslóiskola 2 és a Jumanji szoba címe
1066 Budapest Ó 39. ( 100m a Zichy Jenő utca szabadulószobáktól)

A Csillagok háborúja a Varázslóiskola, Horror szoba és a Nyerő Párok szoba címe
1066 Budapest Zichy Jenő utca 27

+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Árlista
Blog
Adatvédelmi szabályzat